Er du blevet nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig?

Virkplan ApS

Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj

(+45) 71 74 77 44
kontakt@virkplan.dk
CVR nr. 38513583

Send et spørgsmål eller book et møde nemt via vores kontaktformularer:
Book et møde
Send et spørgsmål
Du kan også med fordel bruge vores chat-funktion her på siden – så får du svar direkte i din messenger-indbakke.

Roberto S. Bentsen

Erfaren IT projektleder og systemspecialist. Guider dig sikkert gennem store IT projekter og BI ydelser. Er især stærk indenfor forretningsforståelse og komplekse data. Stifter af Virkplan sammen med Peter.
LinkedIn

Peter Jul Jakobsen

Stærk og koordinerende proceskonsulent med blik for forandringsledelse og værdiskabende aktiviteter hos kunderne. Arbejder primært med Virkplan BI løsninger og optimering af arbejdsprocesser. Stifter af Virkplan sammen med Roberto.
LinkedIn

Heine Skov Kristensen

System arkitekt og lead developer med stor erfaring i system sammenhænge og komplicerede databehandlinger. Arbejder med udvikling af Virkplan BI samt kundespecifikke udviklingsopgaver. Partner i Virkplan.
LinkedIn

Lars T. Christiansen

Seniorkonsulent med over 18 års erfaring indenfor økonomistyring og Business Intelligence. Stærk strategisk og finansiel indgang til BI på grund af sin baggrund som økonomichef og business controller. Partner i Virkplan.
LinkedIn

Thomas Meyer Hansen

Softwareudvikler og systemarkitekt i Virkplan. Er især stærk indenfor udvikling af backend-systemer. Arbejder primært med at videreudvikle samt vedligeholde Virkplan platformen og JobDone appen.
LinkedIn

Bent Grønvald Svendsen

Salgschef i Virkplan. Passioneret og ambitiøs salgsprofil. Sikrer og vedligeholder værdiskabende kunderelationer, hvor fuldt udbytte for kunden altid er i fokus.
LinkedIn

Anne Brinch-Maltesen

Administrativ kontorassistent i Virkplan. Sikrer med sin strukturerede og detaljeorienterede tilgang altid, at alle papirerne er iorden – herunder bogføring, indkøb, renskrivning af kontrakter, og fakturering.
LinkedIn

Steffie Marquart

Junior Marketing Manager i Virkplan. Kompetencer indenfor branding, SoMe, kommunikationsstrategi og tekstforfatning. Sikrer den røde tråd i kommunikationen til kunder, formidlingen af budskaber, virksomhedens visuelle udtryk og generel marketing.
LinkedIn

Heine Olsen

Managing Director i effectlauncher, der fusionerede med Virkplan i sommeren 2021.
LinkedIn

Ove Lindbjerg Petersen

Stifter af effectlauncher, der fusionerede med Virkplan i sommeren 2021. Har over 20 års erfaring indenfor international salg og marketing herunder brand- og category management. Er især stærk i at effektivisere marketing- og salgsfunktioner.
LinkedIn

Kennet Petersen

Stifter af effectlauncher, der fusionerede med Virkplan i sommeren 2021. Har igennem en lang årrække arbejdet med international salg og marketing herunder alt fra produkt-, brand- og category management til strategiudvikling og kommerciel optimering.
LinkedIn