Virkplan forretningsplatform

Hvorfor Virkplan forretningsplatform?

Virkplan forretningsplatform tilbyder dig en BI-løsning, der er skræddersyet til netop dit og dine medarbejderes behov. I praksis får du et log-in til platformen, hvor du har overblik over alle dine data samt hvordan, de påvirker hinanden. Du har altid dine data lige ved hånden i realtid, så du kan handle ud fra dine indsigter og justere din indsats om nødvendigt.

Et værktøj til data-drevet ledelse

Dette er det bedste sted at starte for dig, der gerne vil åbne op for mulighederne, som datadrevet ledelse tilbyder – også selvom du potentielt allerede har et Microsoft Power BI abonnement. Vores system er ligeledes bygget på Power BI, men fordelen for dig er, at vi sørger for at integrere dine datakilder, vi bygger dine dashboards, og vi giver dig lige netop de indsigter, du finder værdi i. Tilmed er der ingen dyre licensstigninger, og du kan dele med brugere udenfor AD. Med andre ord er der intet at miste, kun noget at få.

Vi praktiserer ikke langhårede it-projekter, du er tvært imod oppe at køre på et par dage, og vi forlader dig først, når du er godt i gang og tryg ved systemet. Og skulle du blive i tvivl om noget, har du altid en support i ryggen, der står klar til at hjælpe.

Se priserBook et møde

Vores kunder siger bl.a.:

Med Virkplan forretningsplatform får vi indsigt i vores leverance fra dag til dag, så vi hele tiden kan tilpasse vores indsats og løse eventuelle udfordringer med det samme.“- Kim Høyberg Andersen, CTO, Securitas

Her har vi jo det hele på et dashboard. Det er dynamisk, og det er friske tal, vi ser hver dag, når vi åbner det. Når det én gang er lavet, så opdaterer det jo sig selv fremover.” – Flemming Agerskov, Ungdomsbo

Overfør data

Vi sender dig en simpel guide til, hvordan du forbinder dine datakilder med Virkplan forretningsplatform – vi står klar til at hjælpe.

Vi bygger dine dashboards

Vi bearbejder, kombinerer og strukturerer data fra dine datakilder til et samlet overblik på Virkplan forretningsplatform.

Udnyt din data

Du kan nu sammenholde og identificere sammenhænge på tværs af dine datakilder i én samlet platform. Her kan du også lave og redigere i dine egne rapporter baseret på netop de tal, som du skal bruge.

Ved at overføre samtlige af dine data til Virkplan forretningsplatform, får du det bedst mulige overblik over alle dine nøgletal og måden hvorpå, disse påvirker hinanden. Vi henter data fra samtlige kilder; hvad end du bruger Visma, Excel, Microsoft Dynamic 365, E-conomic, CRM-systemer og/eller lign.

Når disse datasæt er tilgået, bygger vi dine dashborads, nøjagtigt som du ønsker. På den måde får du overblik over eksempelvis lagerstatus, økonomirapporter, dækningsgrad og meget andet. Hvad end dine data består af, integrerer vi dem alle i et overskueligt, brugervenligt format.

Herefter har du mulighed for at drage værdifulde indsigter fra dine data, så du kan tilpasse din indsats korrekt. Dette tillader dig at arbejde mere effektivt, spare tid og ressourcer, og ovenikøbet skal du aldrig mere foretage manuelle rapporteringer eller opdateringer.