Foruden Virkplan forretningsplatform har vi 4 andre moduler, digitale værktøjer, med hvilke du kan supplere og opbygge din datastrategi

Ingen virksomheder er ens. Derfor har vi udviklet et system, hvor du selv kan bygge den helt rigtige løsning for netop din virksomhed, så du kun får de funktioner, der er værdiskabende for dig. Du vælger blot de moduler, du mener giver mening at implementere, også bygger vi en personlig løsning til dig.Derudover kan vores moduler bruges komplimenterende til andre datasystemer, således at du kan spare både tid og penge på at udskifte dem eller kombinere disse med vores moduler.

Business Intelligence Module

Virkplan BI er et værktøj, der visualiserer din data i overskuelige dashboards og giver dig et 360 graders overblik over din forretning, så du let kan analysere og anvende din data til at forbedre og effektivisere interne processer. Virkplan BI opdateres helt automatisk, så de tal og indsigter, du har ved hånden, altid er up-to-date.

Se fordelene med BI

Datastorage Module

Hvis du har brug for et sted at få organiseret og opmagasineret dine data – så er det Datastorage modulet, du skal have fat i. Vi giver dine data et sted at bo, hvor du samtidig får adgang til alle dine rå-data, som du så kan analysere og arbejde med helt ubegrænset og ubesværet.

Du kan benytte alle vores standard integrationer og dermed let få indhentet din data. Er der ikke den integration som du skulle ønske, kan du bruge dine egne.

Undersøg modulet nærmere

Effectlauncher

Effectlauncher er et projektstyringsværktøj skabt til dig, der har brug for en hjælpende hånd til at holde overblikket, skabe struktur, og optimere processerne i og på tværs af dine projekter. Løsningen på mange problemer i projektarbejde er ofte sådan et værktøj, men selve værktøjets evne til at imødekomme slutbrugernes behov og it-kendskab kan desværre ofte blive nedprioriteret til fordel for højteknologiske features.

Effectlauncher er derfor skabt af brugere til brugere. På den måde tilbyder vi altså et værktøj, der ikke kun gør en forskel for resultaterne på bundlinjen men også for de brugere, der skal levere dette.

Undersøg modulet nærmere

RPA Module

Med Virkplan Robotic Process Automation modul får du hjælp til opbygning og afvikling af software robotter. Dette modul er relevant for dig, der gerne vil have automatiseret arbejdsgange, men ikke har dine egne robotter eller et sted, hvor de kan ”bo”.

Derudover bruger vi også RPA til web-applikationer, hvor data ikke umiddelbart er tilgængeligt via API – så sender vi bare en robot ind og henter den i stedet.

Undersøg modulet nærmere

Task Module

Kunne du tænke dig et dynamisk overblik over opgaver, tildeling af disse og status på udførsel? Vi tilbyder en fokuseret version af systemer for opgavestyring som f. eks ServiceNow og FieldService, der måske virker en anelse for omstændige og dyre for dig.

Vi har skabt en platform for opgavestyring, hvor du let kan oprette og følge med i udførslen af projekter og opgaver i takt med, at dine medarbejdere kvitterer for udført arbejde – en interaktiv version af den klassiske To-Do liste.

Undersøg modulet nærmere