Virkplan forretningsplatform

Virkplan Forretningsplatform kan både anvendes af dig med mindre IT kendskab og dig med stort IT kendskab. Platformen kan tilgås fra både PC og APP og er dermed tilgængelig 24/7.

Foruden Virkplan forretningsplatform har vi 4 andre moduler, som du kan supplere og opbygge din datastrategi med. Ingen virksomheder er ens. Derfor har vi udviklet et system, hvor du selv kan designe den helt rigtige løsning til netop din virksomhed, og på den måde kun få de funktioner, der er værdiskabende for dig. Du vælger blot de moduler, der giver mening, og så bygger vi en personlig løsning til dig. Derudover kan vores moduler bruges komplimenterende til andre datasystemer, så du kan spare både tid og penge på at udskifte dem eller kombinere dem med vores moduler.

Business Intelligence Module

Virkplan Business Intelligence er grundmodulet og det værktøj, der visualiserer dine data i overskuelige dashboards. Det giver dig et 360 graders overblik over din forretning, så du let kan analysere og anvende dine data til at forbedre og effektivisere interne processer og styre økonomien. Virkplan Business Intelligence opdateres helt automatisk, så de tal og indsigter, du har ved hånden, altid er up-to-date.

Se fordelene med BI

Datastorage Module

Hvis du har brug for et sted at få organiseret og opmagasineret dine data – så er det Datastorage modulet, du skal have fat i. Vi giver dine data et sted at bo, hvor du samtidig får adgang til alle dine rå-data, som du kan analysere og arbejde med helt ubegrænset og ubesværet.

Du kan benytte alle vores standard integrationer og dermed let få dine data læst ind eller bruge dine egne.

Undersøg modulet nærmere

Effectlauncher

Effectlauncher er et projektstyringsværktøj skabt til dig, der har brug for en hjælpende hånd til at holde overblikket, skabe struktur, og optimere processerne i og på tværs af dine projekter. Løsningen på mange problemer i projektarbejdet er ofte ikke blot et værktøj, men værktøjets evne til at imødekomme slutbrugernes behov.

Effectlauncher er derfor skabt af brugere til brugere. På den måde tilbyder vi et værktøj, der ikke kun gør en forskel for resultaterne på bundlinjen men også for de brugere, der skal benytte det.

Undersøg modulet nærmere

RPA Module

Med Virkplan Robotic Process Automation modul får du hjælp til opbygning og afvikling af software robotter. Dette modul er relevant for dig, der gerne vil have automatiseret arbejdsgange, men ikke har dine egne robotter eller et sted, de kan ”bo”.

Derudover anvendes RPA til web-applikationer, hvor data ikke umiddelbart er tilgængelig via API. Her sender vi en robot ind og henter den.

Bliv klogere på Robotic Process Automation

Task Module

Kunne du tænke dig et dynamisk overblik over opgaver? En platform der kan tildele opgaver og følge med i status på opgaver? Task Module indeholder alt det og mere til, og så tilbydes det på en fordelagtig licensmodel.

Vi har skabt en platform for opgavestyring, hvor du let kan oprette og følge med i udførslen af projekter og opgaver i takt med, at dine medarbejdere kvitterer for udført arbejde – en interaktiv version af den klassiske To-Do liste.

Undersøg modulet nærmere