Opmagasinering og strukturering af din data

Dette modul giver dig en samlet database, hvor al din data fra alle dine forskellige datakilder kan bo. Sådan en database indeholder naturligvis meget store mængder data, der både kræver mange timers manuelt integrations- såvel som organiseringsarbejde før, at du kan arbejde med din data, bruge det i dit eget BI system osv.

Med Advanced Datastorage modulet kan du dog springe forarbejdet over. Vi organiserer, integrerer og klargør din data, så du let kan sammenligne og analysere data på tværs af kilder og historik i et samlet Data Warehouse. Sådan har du altså adgang til al din data helt ned til mindste detalje. Det er både relevant for dig, der selv vil lave rapporteringsarbejdet fra bunden men også for dig, der kombinerer dette med vores BI-modul men stadig nemt vil have adgang til den bagvedliggende data.

Se priser

Bliv klogere på Datastorage modulet

Derfor har du brug for et Data Warehouse

Et Data Warehouse, også kaldet et data mart, er modsat en traditionel database skabt til at analyser og ikke blot at opbevare data. Du kan samle data fra alle de kilder du vil i dit Data Warehouse, hvor det bliver struktureret og sorteret, så du let kan gå i gang med at arbejde med det. På denne måde er alle informationer altså også samlet ét sted, der desuden også kan indeholde store mængder historisk data således, at du nemt kan sammenholde historiske tendenser og lave forudsigelser på din data. Kort sagt, forarbejdet sørger vi for, så du kan spare både tid og besvær i dit rapporteringsarbejde 

Stand-alone Datastorage

Vores Datastorage modul er ikke begrænset til kunder, der vil kombinere det med vores Business Intelligence modul. Hvis du derfor ønsker at arbejde med din data ved hjælp af andre værktøjer uafhængigt af Virkplan, kan vi altså sagtens opbygge et selvstændigt Data Warehouse for dig. I så fald sørger vi altså bare for, at du altid har et velfungerende og struktureret grundlag for dit analysearbejde – resten klarer du selv.  

Undgå at overse vigtige informationer

Når al din data bliver samlet og struktureret i overensstemmelse med hinanden i dit Data Warehouse, kan du også langt bedre udnytte al den information, som du har tilgængelig. På den måde kan du altså skabe et mere holistisk billede over din virksomhed, dine kunder osv., fordi du kan drage på samtlige tilgængelige informationer på tværs af kilder og historik i et samlet system. Det minimerer således også potentielle fejl ved manuelle analyser på tværs af forskellige operationelle databaser. Resultatet er altså en markant forbedring af dit grundlag for at træffe strategiske beslutninger 

Grib dine værktøjer og dyk ned i data

Et Data Warehouse skaber et fælles grundlag for dit analyse- og rapporteringsarbejdenæste skridt er så, hvilke værktøjer du vil bruge til at dykke ned i din data. Det er nemlig først ved hjælp af et Business Intelligence system som Virkplan BI eller Powerbi, en SQL client eller Excel ark, at du kan få fingrene ned i dejen og rent faktisk udnytte potentialet i dit Data Warehouse. I denne forbindelse er det altså oplagt, at du benytter dig af vores BI modul, hvor du selv bestemmer, hvorvidt du eller vi skal bygge rapporterne. Fordelen ved denne kombination er også, at du aldrig er begrænset i din adgang til rå data. Et standalone BI system indeholder derimod visse begrænsninger fordi, at du ikke selv har adgang til den grundlæggende kilde – altså et Data Warehouse.  

En hjælpende hånd for store såvel som små virksomheder

Man fristes til at tænke, at et Data Warehouse først er relevant, når man har at gøre med virksomheder af en vis størrelse. Det er dog ikke nødvendigvis helt rigtigt. Et Data Warehouse egner sig først og fremmest naturligvis godt til store virksomheder, der er i besiddelse af store mængder komplekse data fra mange forskellige datakilder. Her er et Data Warehouse nærmest essentielt for at bevare overblikket over samtlige informationer.

På den anden side er en af hovedgevinsterne ved et Data Warehouse dog også den lette adgang til og overskuelige strukturering af data. Dette kan derfor også være meget attraktivt for mindre virksomheder, der ikke har in-house eksperter på området og derfor blot ønsker et nemt og forståeligt system. Derudover kan gevinsterne ved selve analysemulighederne i et Data Warehouse ikke begrænses til en bestemt virksomhedsstørrelse alle vil vel gerne sikre sig det bedst mulige grundlag for at træffe vigtige beslutninger?  

Kom i gang med Datastorage modulet i dag

Se pakker og priser
Nyhed

Virkplan søger partnerskaber

Kunne du tænke dig at få vores softwareløsninger med i din portefølje? Og vil du…
Webinar

Webinar – Realiser dine salgsmål med BI

Webinar: Hvem ved bedst? Få styr på fakta og realiser dine salgsmål. Se eller gense…
Webinar

Webinar – Rockwool case

Webinar: Hvem ved bedst? Få styr på fakta og realiser dine salgsmål. Se eller gense…
Artikel
Effectlauncher strømliner dine arbejdsgange digitalt
Artikel
De frugtbare investeringer skabes bredt i organisationen
Nyhed
Virkplan og effectlauncher fusionerer