Datastorage Module

Opmagasinering og strukturering af dine data

Dette modul giver dig en samlet database, hvor alle dine data fra alle dine forskellige datakilder kan bo. Sådan en database indeholder naturligvis meget store mængder data, der normalt kræver mange timers manuelt integrations- og organiseringsarbejde før, du kan bruge dem i dit eget BI system.

Med Advanced Datastorage modulet kan du dog springe dette arbejde over. Vi organiserer, integrerer og klargør dine data, så du let kan sammenligne og analysere data på tværs af kilder og historik i et samlet Data Warehouse. Således har du altså adgang til alle dine data helt ned til mindste detalje. Det er både relevant for dig, der selv vil lave rapporteringsarbejdet fra bunden men også for dig, der kombinerer det med vores BI-modul, og stadig vil have nem adgang til det bagvedliggende data.

Se priser

Bliv klogere på Datastorage modulet

Derfor har du brug for et Data Warehouse

Et Data Warehouse, også kaldet et data mart, er modsat en traditionel database skabt til at analysere og ikke blot at opbevare data. Du kan samle data fra alle de kilder i dit Data Warehouse, hvor det bliver struktureret og sorteret, så du let kan arbejde med det. På den måde er alle informationer samlet ét sted. Dataene kan også indeholde store mængder historiske data, så du nemt kan sammenholde historiske tendenser og lave forudsigelser på dine data. Kort sagt, forarbejdet sørger vi for, så du kan spare både tid og besvær i dit rapporteringsarbejde.

Stand-alone Datastorage

Vores Datastorage modul er ikke begrænset til kunder, der vil kombinere det med vores Business Intelligence modul. Hvis du ønsker at arbejde med dine data ved hjælp af andre værktøjer uafhængigt af Virkplan, kan vi sagtens opbygge et selvstændigt Data Warehouse for dig. I så fald sørger vi bare for, at du altid har et velfungerende og struktureret grundlag for dit analysearbejde.

Undgå at overse vigtige informationer

Når alle dine data bliver samlet og struktureret i overensstemmelse med hinanden i dit Data Warehouse, kan du også langt bedre udnytte al den information, som du har tilgængelig. På den måde kan du altså skabe et mere holistisk billede af din virksomhed, dine kunder osv., fordi du kan trække på samtlige tilgængelige informationer på tværs af kilder og historik – i et samlet system. Det minimerer således også potentielle fejl ved manuelle analyser på tværs af forskellige operationelle databaser. Resultatet er altså en markant forbedring af dit grundlag for at træffe strategiske beslutninger.

Grib dine værktøjer og dyk ned i data

Et Data Warehouse skaber et fælles grundlag for dit analyse- og rapporteringsarbejde – næste skridt er så, hvilke værktøjer du vil bruge til at dykke ned i dine data med. Det er nemlig først ved hjælp af et Business Intelligence system som Virkplan Forretningsplan eller Powerbi, en SQL client eller Excel ark, at du kan få fingrene ned i dejen og rent faktisk udnytte potentialet i dit Data Warehouse. I denne forbindelse er det oplagt, at du benytter dig af vores BI modul, hvor du selv bestemmer, hvorvidt du eller vi skal bygge rapporterne. Fordelen ved denne kombination er også, at du aldrig er begrænset i din adgang til rå data. Et standalone BI system indeholder derimod visse begrænsninger fordi, du ikke selv har adgang til den grundlæggende kilde – altså et Data Warehouse.

En hjælpende hånd for store såvel som små virksomheder

Man fristes til at tænke, at et Data Warehouse først er relevant, når man har en virksomhed af en vis størrelse. Det er dog ikke nødvendigvis helt rigtigt.

En af hovedgevinsterne ved et Data Warehouse er også den lette adgang til strukturerede data. Dette kan derfor også være meget attraktivt for mindre virksomheder, der ikke har en in-house ekspert på området og derfor blot ønsker et nemt og forståeligt system. Derudover kan gevinsterne ved selve analysemulighederne i et Data Warehouse ikke begrænses til en bestemt virksomhedsstørrelse – alle vil vel gerne sikre sig det bedst mulige grundlag for at træffe vigtige beslutninger?

Kom i gang med Datastorage modulet i dag

Se pakker og priser
Nyhed

Sammenligning af finans- og byggedata skal gøre arbejdet smartere for ejendomsselskab

Virkplan ApS har været lejer hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S siden 1. januar 2021.…
Nyhed

Aarhusiansk it-virksomhed udvider sin platform

Så er der igen nogle der har bragt lidt om Virkplan - denne gang ITwatch!…
Nyhed

Virkplan gør Business Intelligence tilgængelig for alle

Virkplan ApS har til huse i Aarhus og har på sine kun 5 år allerede…
Nyhed
Virkplan søger partnerskaber
Webinar
Webinar – Realiser dine salgsmål med BI
Webinar
Webinar – Rockwool case