RPA Module

Med Virkplan Robotic Process Automation modul får du hjælp til opbygning og afvikling af software robotter. Dette modul er relevant for dig, der gerne vil have automatiseret arbejdsgange, men ikke har dine egne robotter eller et sted, de kan ”bo”.

Derudover anvendes RPA til web-applikationer, hvor data ikke umiddelbart er tilgængelig via API. Her sender vi en robot ind og henter den.

Se priserBook et møde

Bliv klogere på Robotic Process Automation

Hvad kan robotten så egentlig hjælpe med?

Softwarerobotter kan løse mange forskellige opgaver, og vi hjælper dig naturligvis med at kortlægge hvilke processer, der giver mest værdi at optimere ved hjælp af RPA. Vi kan f. eks sætte din robot op til at opfange og overlevere specifikke informationer, sørge for opdatering og indtastning af data eller udsende e-mails. Vi kan indstille disse processer til at sætte i gang ved bestemte ’triggere’, på bestemte tidspunkter eller du kan selv manuelt sætte dem i gang. Faktisk kan din robot udføre mange af de samme opgaver, som du selv kan på en computer – så hvorfor ikke lade den stå for de rutineprægede opgaver, så du kan brilliere dér, hvor robotten ikke kan følge med.

Lavere omkostninger og mere værdi

Ikke nok med, at en softwarerobot gør det muligt for dine medarbejdere at bruge deres kompetencer i mere værdiskabende sammenhænge, kan den også sikre dig lavere omkostninger. Ved at automatisere jeres processer med RPA frigives der nemlig både tid og ressourcer. På den måde er der brug for færre hænder til de administrative opgaver. Samtidig kan du sikre, at kompetente medarbejdere kan fokusere på at skabe resultater og værdi for din virksomhed, og de vil uden tvivl værdsætte denne arbejdsfordeling.

Lad din robot stå for de kedelige rutineopgaver

Byd velkommen til din nye medarbejder – softwarerobotten. Den kræver hverken kontorplads eller frokostpauser. Til gengæld kan den overtage en lang række kedelige rutineopgaver. Rutineopgaver i virksomhedens eksisterende IT-systemer kan nemlig med fordel løses af en softwarerobot, som ovenikøbet sikrer en lavere fejlprocent. På den måde kan du optimere manuelle arbejdsprocesser og frigive tid, der kan bruges langt bedre.

Kom i gang med RPA modulet i dag

Se pakker og priser
Nyhed

Sammenligning af finans- og byggedata skal gøre arbejdet smartere for ejendomsselskab

Virkplan ApS har været lejer hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S siden 1. januar 2021.…
Nyhed

Aarhusiansk it-virksomhed udvider sin platform

Så er der igen nogle der har bragt lidt om Virkplan - denne gang ITwatch!…
Nyhed

Virkplan gør Business Intelligence tilgængelig for alle

Virkplan ApS har til huse i Aarhus og har på sine kun 5 år allerede…
Nyhed
Virkplan søger partnerskaber
Webinar
Webinar – Realiser dine salgsmål med BI
Webinar
Webinar – Rockwool case