Hvorfor vælge Virkplan?

Vores kunder vælger os især til på grund af vores no-nonsense og jordnære tilgang til vores arbejde. Vi mener, at det skal være muligt for såvel helt store som helt små virksomheder at skabe værdi gennem data uden at skulle vende hele virksomheden på hovedet.
Send os en forespørgsel her

Fra konsulentforretning til
forretningsplatformen Virkplan

Virkplan blev stiftet i 2017 af Peter og Roberto. Den oprindelige mission var at skabe en konsulentforretning, der turde lægge hånden på kogepladen under de store IT-projekter og skabe værdi for kunden med det samme. En forretning, der turde tage det fulde ansvar, løbe en risiko og dele ud af erfaringerne.

Vores store passion for såvel som mange års erfaring med projektledelse og data lagde grobunden for vores næste projekt. At skabe et Business Intelligence system, der skulle give enhver virksomhed uafhængig af størrelse mulighed for at drage nytte af deres data uden at skulle gennemgå et langhåret og dyrt IT-projekt. Business Intelligence var oprindeligt forbeholdt store virksomheder og indebar ofte et omfattende implementeringsprojekt, der løb op i både konsulenttimer og lange tekniske beskrivelser.

Så vi byggede Virkplan BI – et cloudbaseret IT-system, der gør datadrevet forretningsudvikling tilgængeligt for alle. For at skabe hurtig værdi for vores kunder, udviklede vi systemet på forhånd, så det eneste, der manglede, blot var data, og Virkplan BI kunne således være oppe og køre indenfor ganske få dage.

Sammen med vores kunder tilpasser og udvikler vi hele tiden brugerdefinerede løsninger og integrerer nye datakilder i Virkplan BI. Sådan sikrer vi vedvarende værdi for vores kunder samtidig med, at vi har mulighed for at udvikle Virkplan BI på nye og innovative måder.

Vi tror på, at Virkplan kan løse alle vores kunders digitale udfordringer. Derfor er Virkplan i dag en forretningsplatform. Udover Virkplan BI, har vi samlet alle de værktøjer, der kan hjælpe vores kunder med at booste deres virksomhed ved hjælp af data, og gjort dem tilgængelige via Virkplan. I den forbindelse valgte vi også i sommeren 2021 at fusionere med virksomheden Effectlauncher, der siden 2014 har hjulpet mange danske virksomheder med at skabe struktur i og på tværs af projekter indenfor primært salg, marketing, og produktlanceringer. De byggede et projektstyringsværktøj, der er skabt af brugere til brugere. Mange projektstyringsværktøjer fejler nemlig i at imødekomme brugervenligheden såvel som it-kendskabet hos den bruger, der egentlig skulle få glæde af værktøjet. Derfor er dette værktøjs brugergrænseflade bygget på, hvordan slutbrugeren arbejder og hvilke funktioner, som netop de har behov for.

Således kan vi nu tilbyde en samlet pakke af netop de værktøjer, som vores kunder ønsker og nemt udvide vores eksisterende kunders løsninger – alt sammen igennem forretningsplatformen Virkplan.

Udforsk vores moduler her

Sådan arbejder vi

Vores mission om at gøre datadrevet ledelse tilgængelig for alle går naturligvis hånd i hånd med en alsidig tilgang til vores arbejde. Vi har stort fokus på ikke at overkomplicere noget, og vores kunder beskriver os som jordnære, løsningsorienterede og ærlige at samarbejde med.

Vi brænder så meget for vores felt, at vi ikke kan holde os indenfor rammerne. Derfor tilbyder vi ikke bare standardløsninger til vores kunder. Vi ved nemlig godt, at hvad der skaber værdi for dig, formentlig ikke skaber samme værdi for vores næste kunde. Derfor lytter vi til vores kunders udfordringer og tager gerne nye metoder i brug. Vi er nemlig skabt af en ”go-do” approach, der både afspejler vores ønske om at få vores kunder i gang hurtigst muligt såvel som vores personlige gejst for at udvikle og afprøve nye løsninger.

Vi kan mere endnu ...

Ud over at sørge for, at I får det fulde udbytte ud af vores moduler samt, at disse holdes opdaterede og spændende for jer, så kan vi faktisk også endnu mere. Vores konsulenter har nemlig også mange års erfaring indenfor projekt- og forandringsledelse, imens vores stærke programmører bestemt heller ikke lader sig begrænse af, hvad de kan udvikle indenfor vores moduler.

Virkplan til programmeringsopgaver og app-udvikling

Har du brug for hjælp til diverse programmeringsopgaver? Eller står du måske og skal have udviklet din egen app? Vi har stor erfaring med programmering, ikke mindst på baggrund af udviklingen af vores egen forretningsplatform, og vi bygger selv de apps, som vi tilbyder. Vi har desuden specialiseret os i udviklingsprogrammet Google Flutter, der tillader os at skabe én app, der fungerer på både iOS og Android telefoner. Dét lugter af både tidsbesparelser, færre omkostninger og mindre besvær – win-win-win.

Læs mere om Google Flutter

Projekt- og forandringsledelse

Undgå at de forkerte projekter sluger ressourcerne, folk bukker under for presset og at resultaterne af de rigtige projekter udebliver. Vi har på baggrund af mere end 20 års erfaring med projektledelse og procesoptimering udviklet et forløb, hvor vi i samarbejde med dig og din virksomhed udreder og identificerer de største potentialer og opstiller ambitiøse, konkrete implementeringsaktiviteter, der matcher jeres virksomhedsstrategi.

I får et tydeligt billede af jeres optimale målepunkter for processer, forslag til optimeringsmuligheder og konkrete handlingsplaner til jeres procesoptimering. Det er den samme viden og kompetencer, som vi bruger i vores arbejde som projektledere.

Vi har flere certificeringer og har selv sammensat en ’best practice’ indenfor projektledelse.

Vores konsulenter står også klar med støtte, rådgivning og sparring i alle faser af jeres forandringsproces. Her kan du drage nytte af vores store erfaring indenfor procesoptimering, change-management og implementering i alle forandringens faser.

Vores fokus er altid på resultatet, tiden, ressourcerne og på at sikre konstant forankring og vidensdeling. Dertil er kommunikationen altafgørende, når dine medarbejdere skal trygt igennem et forandringsforløb – i vores øjne står p’et i projektledelse nemlig lige så meget for personerne involveret heri.

Cases

Vi har allerede hjulpet virksomheder fra mange forskellige brancher med at sætte gang i deres digitaliseringsproces, og vi bestræber os på at levere et produkt, som vores kunder hurtigst muligt kan arbejde selvstændigt med. Det har skabt mange gode og innovative resultater, som vi har samlet en række videoer og artikler om her.

Se vores cases

Bliv klogere på data og digitalisering

Vi vil så gerne dele ud af det, som vi render rundt og laver! Derfor lægger vi regelmæssigt ny viden, gode råd og uddybende artikler ud her på siden, som forhåbentlig kan gøre det en anelse lettere for dig at forstå og holde dig opdateret på alt det, der vedrører data.

Følg med her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og bliv opdateret på seneste nyt og viden fra Virkplan