Virkplan et væksteventyr

Vores kunder vælger os især til på grund af vores no-nonsense og jordnære tilgang til vores arbejde. Vi mener, at det skal være muligt for såvel helt store som helt små virksomheder at skabe værdi gennem data uden at skulle vende hele virksomheden på hovedet.
Send os en forespørgsel her

Virkplan ApS leverer abonnementsbaseret Business Intelligence, projektstyring og løsninger til projekt- og produktlanceringer. Vi har mange års erfaring med digitalisering og datahåndtering og er den kvalificerede partner, der rådgiver vores kunder professionelt. Vi har fokus på værdiskabelse og kan igennem unikke digitale løsninger løse vores kunders digitale udfordringer og optimere deres forretning.

Øget konkurrenceevne med datadrevet forretningsudvikling

Virkplan ønsker at gøre datadrevet forretningsudvikling tilgængelig for alle typer af virksomheder. Vores løsninger er samlet på én platform under navnet Virkplan. Platformen indeholder abonnementsbaserede forretningsløsninger, som sammensættes individuelt til den enkelte kunde. Alle løsninger ér udviklet og kun den individuelle opsætning med specifikke dashboards, opgavestyring af projekter, produktlanceringer mv. laves unikt til den enkelte kunde. På den måde kan virksomheden hurtigt blive datadrevet og opnå besparelser og effektiviseringer, som øger konkurrenceevnen.

Vidensdeling i et uformelt miljø

Virkplan er drevet med stor passion og engagement. Vi har fokus på samarbejde og vidensdeling, og vores klare mål er at give vores kunder den bedste løsning og det bedste grundlag for at træffe kvalificerede beslutninger. Vores arbejdsform er uformel, og kunderne er derfor mere samarbejdspartnere end kunder. Vi har stort fokus på ikke at overkomplicere tingene, og vores kunder beskriver os som jordnære, løsningsorienterede og ærlige.

Stor værdi for kunderne

Sammen med vores kunder tilpasser og udvikler vi løbende brugerdefinerede løsninger/brancheløsninger og integrerer nye datakilder på Virkplan. På den måde sikrer vi en platform, der konstant er opdateret og vedvarende giver værdi for kunderne.

Virkplan ApS blev etableret af Peter Jul Jakobsen og Roberto S. Bentsen i Aarhus i april 2017. De har begge en tung baggrund fra forsyningsbranchen, som de har været med til at liberalisere og digitalisere. I 2018 fik virksomheden en ny partner ind – Heine Skov Kristensen. Virkplan har en bred vifte af kunder i hele Danmark inden for produktions- og handelsvirksomheder, forsyningsvirksomheder, bygge- og anlægsvirksomheder samt detailvirksomheder, og samlet for dem er, at de er blevet datadrevne.

Cases

Vi har allerede hjulpet virksomheder fra mange forskellige brancher med at sætte gang i deres digitaliseringsproces, og vi bestræber os på at levere et produkt, som vores kunder hurtigst muligt kan arbejde selvstændigt med. Det har skabt mange gode og innovative resultater, som vi har samlet en række videoer og artikler om her.

Se vores cases

Bliv klogere på data og digitalisering

Vi vil så gerne dele ud af det, som vi render rundt og laver! Derfor lægger vi regelmæssigt ny viden, gode råd og uddybende artikler ud her på siden, som forhåbentlig kan gøre det en anelse lettere for dig at forstå og holde dig opdateret på alt det, der vedrører data.

Følg med her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og bliv opdateret på seneste nyt og viden fra Virkplan