Skip to main content
Artikel

Årsregnskabet: fra anonym revisorfortælling til live-opdateret dashboard

By 19. februar 2020april 15th, 2021No Comments

Mange lægger et stort arbejde i og mange ressourcer i at få formalia til årsregnskabet gjort klar. Alligevel går de fleste, trykte årsregnskaber en trist skæbne i møde og ender i modtagerens papirkurv eller som støvsamler på hylden. Men hvad nu hvis man kunne gøre det hele lidt smartere?

Har du en plan for, hvordan årsregnskabet i din virksomhed skal præsenteres?

Sæsonen for årsrapporter nærmer sig og flere regnskaber bliver flittigt indberettet til CVR-registreret her i den kommende tid. Mange lægger i forvejen et stort arbejde i og mange ressourcer i at få formalia til årsregnskabet gjort klar. Alligevel går de fleste, trykte årsregnskaber en trist skæbne i møde og ender i modtagerens papirkurv eller som støvsamler på hylden.

Men hvad nu hvis man kunne gøre det lidt smartere? Hvis man slap for at gøre det år efter år og om og om igen. Hvis man havde en live-opdateret version af årsregnskabet, der selv hev data ind fra økonomisystemet?

Med PilotBI kan du gøre lige præcis dét. Vi har hjulpet andre virksomheder med at forvandle årsregnskabet fra en anonym revisorfortælling i en hengemt skuffe til et fuldkomment transparent, live-opdateret dashboard, der kan deles med alle dem, du ønsker.

Hvis din virksomhed hører til den type af virksomheder, der hvert år sætter rigtig mange ressourcer af til årsregnskabet, så kan du også forvente en kæmpe besparelse i tid og penge. Du kan vinke farvel til de 20-25 forskellige Excel ark, der skal opdateres og samles og de 1-2 måneders arbejde, hele opgaven tager. De 3-5 medarbejdere du har ansat til opgaven, kan bruge deres tid mere fornuftigt og kigge på andre, mere rentable, aspekter af din virksomhed. Og i stedet kan du kigge på en BI-løsning, der har tjent sig selv ind på måned nr. 2, kører helt automatisk, hele tiden er opdateret og som kan deles med alle relevante medarbejdere og ledere.