Skip to main content
Nyhed

Nyt fra Virkplan, august 2019

By 15. august 2019marts 22nd, 2021No Comments

Fødselsdag, en voksende medarbejderstab, nye lokaler og ikke mindst lanceringen af PilotBI 2.0 er blot noget af det, som er sket hos Virkplan på det sidste.

Reception

Virkplan er en lille konsulentvirksomhed med speciale i Business Intelligence samt projekt- og forandringsledelse indenfor IT. De har store planer for fremtiden, og på det seneste er det gået stærkt.

Den 14. juni 2019 holdt Virkplan reception i deres lokaler i Århus C. Både venner og familie samt kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser kiggede forbi det lille kontor i midtbyen til en festlig eftermiddag, som både bød på høj solskin og regnskyl.

Der blev drukket hjemmebrygget fadøl, lemonade og cocktails og nydt mad fra The Food Company, som havde lavet en fremragende buffet med bl.a. mini hotdogs, sliders, vietnamesiske baos og karamelliserede popcorn. Alt i alt et gennemført og hyggeligt arrangement, hvor der både var tid til hyggesnak og networking.

Reception hos Virkplan med lemonade, karameliserede popcorn, mm.

Nye medarbejdere

Årsagerne til fejringen var mange. Den lille virksomhed har netop fejret sin 2-års fødselsdag, og er i den periode vokset fra 2 til 5 medarbejdere.

Senest er Andrea Høgh-Pedersen kommet til som markedskoordinator, og står nu for at koordinere marketingindsatsen i virksomheden. Der kommer derfor en mere målrettet indsats på den online tilstedeværelse med bl.a. mere aktivitet på sociale medier samt en helt ny hjemmeside og visuel identitet. Derudover kommer der også til at blive holdt flere kurser og foredrag.

Peter Halkjær Kragelund er også nytilkommen og er nyeste partner i Virkplan. I dagligdagen fungerer han som seniorkonsulent og IT-projektleder, og har allerede gang i spændende projekter med bl.a. projektledelse af et auktionssite til E-sport og GDPR analyse ved NRGI.

Når marketing nøden endelig forstår de komplicerede processer bag BI

PilotBI 2.0 er nu i luften

Derudover er virksomheden vokset ud af lokalerne på kvisten og rykket i kælderen på Ny Banegårdsgade 48, hvor der nu er plads til både mødelokale, de nye medarbejdere og et lille spil golf. Virkplan har også været i gang med at udvikle på deres Business Intelligence system PilotBI og har netop lanceret version 2.0. Den nye version byder på et helt nyt og moderne design samt en forbedret mobiloplevelse, hvor du kan følge med i dine data, mens du er på farten. Det er nu også muligt med single sign-on mod virksomhedens eget active directory (AD), samt tilføjet brugergrupper for lettere at håndtere rettigheder og adgange til rapporter.

I efteråret er der også lagt op til spændende tiltag, både hvad angår PilotBI, marketing og  samarbejder. Vi glæder os til at fortælle mere om det hele. Vil du være sikker på at være opdateret på nyheder, artikler, tips og tricks, mm. så følg os på LinkedIn.

Følg os på LinkedIn