Skip to main content
Nyhed

Release – PilotBI 3.0

By 14. marts 2021marts 25th, 2021No Comments

PilotBI 3.0 er hermed i luften, og vi kan nu give jer adgang til endnu flere smarte features i vores Business Intelligence platform! Version 3.0 bærer især præg af features, der har til formål at forsimple og optimere din daglige brug af PilotBI, men der er også godt nyt til jer, der gerne let vil kunne dykke længere ned i data!

For at kunne tilbyde jer de bedste forudsætninger for at arbejde med jeres data, er udviklingen af PilotBI aldrig sat på pause. Vi får hele tiden nye idéer og lader der sjældent være langt fra tanke til handling. Vores ønske har nemlig helt fra starten af været at skabe en platform for alle, der kan skabe vedvarende værdi for mindst besvær. Derfor forbedrer og udvider vi hele tiden mulighederne i PilotBI, så det i hvert fald ikke er den, der skulle kunne begrænse jer i at udnytte jeres data. I de følgende afsnit giver vi en kort introduktion til de nye features.

1

Single sign on

Det kan nemt blive en jungle at navigere rundt imellem forskellige brugernavne, e-mails og adgangskoder. Så vi vil gerne være den ene mindre, du skal bekymre dig om. Version 3.0 fungerer derfor nu med Microsoft single sign on. Det vil sige, at du nu bare kan logge ind på Pilot BI med dit Microsoft login og glemme alt om dit gamle login.
2

Nem eksport af rapporter

Med ét enkelt klik kan du nu let trække dine rapporter ud af PilotBI. Hvis du for eksempel har lavet en rapport til en præsentation, kan du nu let eksportere den direkte ud til et Powerpoint slideshow. Du kan også gemme din rapport som en PDF-fil, så du nemt kan dele den med brugere uden adgang til Pilot BI eller blot printe den ud.
3

Bogmærker

Bogmærkefunktionen kender du formentlig fra mange andre platforme, hvor du falder over noget, du gerne let vil kunne finde tilbage til. På samme måde har vi gjort det muligt for dig at gemme dine bedste filtreringer i PilotBI, så du kun skal filtrere dig frem til de ønskede informationer én gang. Når du gemmer en filtrering som et bogmærke, kan du nemlig derefter altid trykke direkte ind på den igen. Det betyder mindre rutinearbejde og mindre spildtid.

Derudover kan du således også let sammenligne data fra forskellige filtreringer ved frit at kunne skifte mellem visningen af forskellige gemte bogmærker, der allerede er tilpasset dine behov. Således bliver det altså endnu lettere for dig at skabe overblik og sammenligne lige præcis de informationer, som netop du har brug for.

4

Simpel redigering og avanceret redigering

Om du blot vil ændre i de små detaljer eller ønsker at dykke længere ned i din data, så er det nu endnu lettere for dig at redigere i dine rapporter i PilotBI. Igennem funktionen ”Simpel redigering” kan du skifte visuals, lave nye sider, overskrifter, farver og visninger. Hvis det ikke er nok, kan ”Avanceret redigering” tage dig skridtet videre. Her kan du for eksempel lave nye kolonner og målinger, eller ændre i datamodellerne i dine rapporter. Mere frihed og færre begrænsninger.
5

Gruppér dine brugere

Vores system har hele tiden været opsat sådan, at du selv kan bestemme hvilke rettigheder, rapporter og hvilken data, den individuelle bruger skal have adgang til. For at gøre administrationen af adgange endnu lettere, kan du nu også inddele dine brugere i grupper. Indenfor grupperne kan du så give udvalgte brugere administratorrettigheder, så disse selv kan styre, hvilke rettigheder og adgange gruppens øvrige medlemmer skal have.
6

Avanceret importfunktion

Selvom PilotBI kan gøre meget for dig helt automatisk, er der bare nogle situationer, hvor du har brug for manuelle data. Vi har derfor gjort det muligt for dig selv at kunne opsætte din konfiguration af de enkelte filer, som du har brug for at importere. Vi forstår godt, hvis denne sidste feature virker en anelse for teknisk – vi har trods alt også valgt at kalde den ”avanceret importfunktion”. Husk derfor altid, at vi kun er et opkald væk – du behøver ikke at kunne alting selv.

PilotBI appen

Det ville være en løgn at sige, at PilotBI appen også er en nyhed i 3.0 versionen, men vi kan ikke lade vær med lige at nævne den alligevel. Hvis du ikke allerede har dine nøgletal direkte i lommen, så er det nemlig på tide, at du får hentet vores PilotBI app, der er tilgængelig til både Android og iOS. På den måde er du aldrig begrænset i adgangen til din data – med PilotBI appen kan du altid have dit overblik med på farten, hvor som helst og når som helst.