Skip to main content
Video

Video: Del dine rapporter

By 26. maj 2021juli 12th, 2021No Comments

Har du heller ikke noget at skjule? Så lad din Business Intelligence platform hjælpe dig med at dele relevante informationer med dine kunder, samarbejdspartnere osv., så de altid har adgang til de samme indsigter som dig!

I denne video fortæller Peter om funktionen ‘row level security’, der giver dig mulighed for at dele rapporter fra dit Business Intelligence system med kunder, samarbejdspartnere osv. 

Transparens er et af nutidens helt store buzzwords, når det kommer til, hvorvidt man har tillid til virksomheder. Derfor synes vi naturligvis også, at det er på sin plads at fremhæve BI funktionen ‘row level security’, der gør transparens super nemt og sikkert for dig!

Dette er femte video i en serie, der har til formål at gøre det bare lidt nemmere for dig at få et indblik i vores verden. Vi lægger løbende flere videoer ud, der går i dybden med forskellige muligheder og funktioner, der relaterer sig til vores moduler. God fornøjelse!

Vil du vide mere om Business Intelligence?

Du kan læse meget mere om Business Intelligence under vores BI modul her på siden. Derudover kan du også altid følge med på vores LinkedIn profil, så du automatisk får nye videoer i dit feed.

Besøg vores LinkedIn
Gå til BI modulet