Skip to main content
Video

Video: Hvad koster Business Intelligence?

By 23. april 2021april 28th, 2021No Comments

I denne video giver Peter en kort gennemgang af vores prismatrix med Business Intelligence som eksempel. 

Størstedelen af vores moduler er inddelt i forskellige abonnementsstørrelser, så du kan komme i gang på lige det niveau og til lige den pris, der passer dig og din virksomhed. Med denne video håber vi på at give dig en lidt bedre forståelse for, hvordan vi har sammensat vores abonnementer – her med eksempel i Business Intelligence modulet. Det kan nemlig godt være lidt af en jungle at finde rundt i, selvom vi har gjort vores bedste for at forklare og uddybe indholdet af abonnementerne på vores hjemmeside. Vi står derfor naturligvis også altid klar til at rådgive dig i netop hvilke funktioner og hvilket abonnement, der giver bedst mening for din virksomhed.

Dette er tredje video i en serie, der har til formål at gøre det bare lidt nemmere for dig at få et indblik i vores verden. Vi lægger løbende flere videoer ud, der går i dybden med forskellige muligheder og funktioner, der relaterer sig til vores moduler. God fornøjelse!

Vil du vide mere om Business Intelligence?

Du kan læse meget mere om Business Intelligence under vores BI modul her på siden. Derudover kan du også altid følge med på vores LinkedIn profil, så du automatisk får nye videoer i dit feed.

Besøg vores LinkedIn
Gå til BI modulet