Skip to main content
Video

Video: Live ordredata

By 7. april 2021april 22nd, 2021No Comments

I denne video viser Peter et eksempel på, hvordan et live datasæt kan komme til at se ud. Det tog os kun 1 dag at sætte op!

Sammenlignet med traditionelle rapporteringssystemer, skulle man egentlig synes, at de 5-8 daglige opdateringer af datakilder i vores Business Intelligence system giver et meget nutidigt billede af din forretning. Men i visse tilfælde er det alligevel lidt spændende at kunne følge udviklingen i realtid – forestil dig for eksempel, hvilken fed og motiverende stemning, der kunne sprede sig på et sælgerkontor, hvis alle medarbejder hele tiden kunne følge med i, når der er en ny ordre i hus. Det er desuden vigtigt at bemærke, at selvom vi her bruger tracking af ordrer som eksempel, så betyder det naturligvis ikke, at du ikke kan bygge et live-datasæt med anden data. Mulighederne er uendelige, og vi står klar til at bygge en rapport op med lige præcis dén data, som du kunne tænke dig at følge!

Dette er anden video i en serie, der har til formål at gøre det bare lidt nemmere for dig at få et indblik i vores verden. Vi lægger løbende flere videoer ud, der går i dybden med forskellige muligheder og funktioner, der relaterer sig til vores moduler. God fornøjelse!

Vil du vide mere om Business Intelligence?

Du kan læse meget mere om Business Intelligence under vores BI modul her på siden. Derudover kan du også altid følge med på vores LinkedIn profil, så du automatisk får nye videoer i dit feed.

Besøg vores LinkedIn
Gå til BI modulet