Skip to main content
Video

Video: Overvåg data

By 5. maj 2021maj 28th, 2021No Comments

Hvad er pointen med datadrevet ledelse, hvis din data er forældet? Data passer desværre ikke hélt sig selv, selvom din BI platform er i luften – i hvert fald ikke før, at den har fået besked på det.

I denne video fortæller Peter kort om vigtigheden af dataovervågning – din garanti for, at du altid arbejder med up-to-date informationer. 

Overvågning af datakilder er en essentiel succesfaktor i forbindelse med brugen af en Business Intelligence platform. En af de væsentligste fordele ved BI er nemlig, hvordan det er muligt at arbejde med data på daglig basis. Således kan man træffe beslutninger ud fra, hvordan virksomheden performer netop nu og dermed kunne ændre retning, hvis det ikke går som forventet – før det allerede er for sent. Derfor er det naturligvis også afgørende, at den data, der bliver brugt til at træffe beslutninger faktisk afspejler virksomheds nuværende situation. Det er her overvågning af datakilder kommer ind i billedet. Hør mere om dette i videoen ovenover – vi hjælper gerne til med at sætte det op i dit BI system, du kan gøre det selv, og hvis du bruger vores BI platform er det helt automatisk inkluderet!

Dette er fjerde video i en serie, der har til formål at gøre det bare lidt nemmere for dig at få et indblik i vores verden. Vi lægger løbende flere videoer ud, der går i dybden med forskellige muligheder og funktioner, der relaterer sig til vores moduler. God fornøjelse!

Vil du vide mere om Business Intelligence?

Du kan læse meget mere om Business Intelligence under vores BI modul her på siden. Derudover kan du også altid følge med på vores LinkedIn profil, så du automatisk får nye videoer i dit feed.

Besøg vores LinkedIn
Gå til BI modulet