Cases

Nu kan vi følge udviklingen time for time

”Med Business Intelligence kan vi nu følge udviklingen time for time, så vi er bedre rustede til ikke at få for store overraskelser – hverken positive eller negative” – Niels Jørgen Nielsen, CEO & Founder, Millpart A/S

Millpart er en ordreproducerende virksomhed beliggende i Skjern, der beskæftiger sig med bearbejdning af hydraulikrelaterede produkter, herunder hydraulikblokke, som de eksporterer til 10 forskellige lande fordelt på 4 forskellige kontinenter.

Virksomheden beskæftiger i dag knap 50 medarbejdere, og med et produktionsareal på hele 4000 kvadratmeter, er der ingen tvivl om, at Business Intelligence er et fordelagtigt værktøj til at skabe overblik over virksomhedens mange processer.

Adgang til bearbejdede dataindsigter – døgnet rundt

Før samarbejdet med Virkplan har Millpart været afhængige af selv at trække data ud af deres ERP-system og lave manuelle rapporter i regneark for derefter at kunne bruge data strategisk. Det er naturligvis tidskrævende og skaber en vis forsinkelse på de indsigter, der ligger tilgængelige i data. Derfor fremhæver Niels Jørgen også især, hvordan Business Intelligence skaber værdi i form af den tilgængelighed, som de nu helt automatisk har til data.

Nu kører helt automatisk og afspejler derfor situationen i virksomheden netop nu.

“Den helt firkantede forskel er jo, at vi uden nogen indsats kan se data i realtid – vi skal ikke først printe eller trække data ud og hakke det ind i et regneark.”

Niels Jørgen NielsenCEO & Founder, Millpart A/S

I Millpart kan de nu følge alt fra;

  • ordreflows
  • lager
  • specifikke omkostninger til materialedisponering og produktionsoutput

– Alt sammen time for time uden selv at gøre nogen indsats. Det skaber ikke kun tidsbesparelser, men også et bedre og letforståeligt overblik, som både ledelsen såvel som økonomi- og planlægningspersonale kan bruge til at træffe bedre strategiske beslutninger.