Video
October 17, 2024

VI ELSKER VIDEN

Vi ønsker hele tiden at have de nyeste teknologier og designe vores løsninger ud fra de nyeste trends og muligheder, som opstår i en hastigt udviklende softwarebranche.

Et højt vidensniveau er grundstenen i Virkplan, og derfor blev der også sagt ja, da Thomas Meyer Hansen efter 2 års ansættelse ønskede at tage en Master i IT Softwarekonstruktion.

”Vi ønsker hele tiden at have de nyeste teknologier og designe vores løsninger ud fra de nyeste trends og muligheder, som opstår i en hastigt udviklende softwarebranche. Derfor var der heller ingen tvivl om vores ja til videreuddannelse af Thomas, da han præsenterede idéen. Thomas arbejder meget af sin tid - i samarbejde med en række kolleger, på at udvikle et nyt bevillingssystem til Region Nord, og de nye teorier fra studiet er et godt input” fortæller Peter Jul Jakobsen, direktør og medejer af Virkplan.

Konstant udvikling hos Virkplan

Virkplan udvikler hele tiden nye løsninger – både til Virkplan Platformen og til kunderne, og derfor er nye teorier og metoder vigtige.

Thomas Meyer Hansen fortæller: ”Jeg ønsker at uddanne mig til Software Architect for at få en større værktøjskasse til at designe nye systemer og løsninger til kunderne. Den større indsigt, jeg får på studiet bruger jeg allerede hos Virkplan, og det er en kæmpe fordel at kunne diskutere teorierne med erfarne kolleger. Jeg er meget glad for, at Virkplan sagde ja til uddannelsen. Det er en kæmpe motivation.”

Masteruddannelsen i IT udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via IT-vest-samarbejdet. Målet med uddannelsen er, at de studerende få viden og kompetencer til at gøre det, de allerede gør nu bare bedre, og give dem værktøjer til at involvere sig i nye IT-projekter.