Video
September 11, 2024

VIRKPLAN KLÆDER MODEBRANCHEN PÅ TIL BUSINESS INTELLIGENCE OG ESG

Der er store fordele at hente i Business Intelligence i forhold til forretningsoverblik, overblik over ordreindtægt og økonomi.

Virkplan har afholdt seminar om Business Intelligence og ESG for ECIT’s kunder indenfor modebranchen. Der er store fordele at hente i Business Intelligence i forhold til forretningsoverblik, overblik over ordreindtægt og økonomi.

Virkplan samarbejder med ECIT om Business Intelligence (BI), og derfor er der blevet afholdt et seminar for ECIT’s kunder i modebranchen. Branchen har nogle helt specielle forhold, som gør at BI kan skabe et detaljeret overblik, som de ellers har svært ved at få, og samtidig kan det opsamle data til ESG rapportering.

SPY er fuldt integrerbar med Virkplans BI løsning.

ECIT’s kunder anvender SPY som ERP system, og det er fuldt integrerbar med Virkplans abonnementsbaserede BI-løsning. Igennem BI kan den enkelte virksomhed få overblik over ordreindtægten, som er den væsentligste indikator på salget, idet selve faktureringen ligger langt senere, og dermed ikke fremgår af regnskaberne. Inter Company transaktioner i forskellige valutaer kan ligeledes registreres og konverteres til fælles valuta, så det skaber overblik, og salget ikke tæller med to gange.

Kampagner kan følges 24/7.

Køres der kampagner på forskellige markeder kan BI visualisere hvordan kampagnerne performer 24/7. Væsentlige overblik som hvilke størrelser og farver, der er succesfulde på de enkelte markeder opsamles og visualiseres i et ledelsesoverblik. Det sikrer forsyningen til de enkelte markeder og butikker, og at kampagnen kan evalueres løbende.

Kontakt partner Peter Jul Jakobsen, tlf. 2469 6769, mail peter@virkplan.dk for mere info.