Hvad siger vores kunder?

Vores filosofi er at levere et produkt, der kan drifte sig selv og fungere, så vores kunder hurtigt slipper af med konsulenttimerne igen. Det har skabt en lang række af gode resultater for flere af vores kunder.

Sylan optimerer forretningen med Virkplan løsning

Entreprenørvirksomheden SYLAN AS har fået et detaljeret live overblik over deres nøgletal med Virkplan Business Intelligence. Det gør dem i stand til at reagere hurtigere og optimere deres forretning.

 SYLAN AS er specialister i bygningsrenovering og fugtsikring. Med ca. 60 ansatte og rigtig mange byggesager er der brug for overblik over både produktion, salg og økonomi, og det har de fået med Virkplan Business Intelligence.

Læs casen

CabconGroup får et unikt overblik og sparer tid

”Vi valgte at indgå samarbejde med Virkplan fordi de er specialister i Business Intelligence, og kan lave en bedre løsning end den, vi havde set ved andre leverandører. Vi har  drevet virksomheden med udgangspunkt i tæt opfølgning på vores nøgletal i mange år, men nu får vi tallene ”live” og skal ikke vente på ugerapporter, og det er en stor fordel.

 

Læs casen

Virkplan forretningsplatform skaber et effektivt salg

HM Systems havde egentlig besluttet sig for en Business Intelligence løsning fra en anden leverandør, men det gik for langsomt og blev for dyrt, så derfor valgte de Virkplan forretningsplatform, som kan købes på abonnement.

 

Læs casen

Virkplan laver unik løsning til tøjbranchen

Tøjfirmaet Coze Aarhus A/S har fået en unik Business Intelligence løsning hos Virkplan ApS.
Virkplan forretningsplatform kombinerer økonomiske data med tekstilsystemet SPY og giver et unikt overblik over forretningen.

 

Læs casen

Opdaterede nøgletal hver dag gør en stor forskel

BSB Industry A/S valgte Virkplan Forretningsplatform, fordi den er brugervenlig, og fordi Virkplans konsulenter er kompetente og løsningsorienterede.

Læs casen

Ét samlet overblik til bedre datadrevet salgsledelse

Alt det her fører til øget win rates og øget salg – selvom jeg ikke har en decideret opgørelse i kroner og ører, så er det helt sikkert, at det har givet os en mere effektiv salgsorganisation.

Læs casen

Nu kan vi følge udviklingen time for time

Med Business Intelligence kan vi nu følge udviklingen time for time, så vi er bedre rustede til ikke at få for store overraskelser – hverken positive eller negative.

Læs casen

Med BI er vores data ikke bare overskueligt men også gennemskueligt

Det har givet os et væsentligt bedre overblik. Det er jo et styringsværktøj for udviklingen af forretningen, så vi hele tiden har mulighed for at opdage, hvor det er vi skal være opmærksomme.

Læs casen

Nu kan vi bruge vores data som et ledelsesværktøj

“En af de ting jeg synes er helt enestående er, at vi nu deler data og setup med vores kunder. Dermed får de 100% transparens i hvad de får fra os”

Læs casen

PilotBI sparede tid, gav større overblik og mere indsigt

”Det er derfor, jeg synes, det er spændende at arbejde med Virkplan. Det er et lille, agilt og fleksibelt firma. De brænder virkelig, for det de laver.” Lars Nikolajsen, Adm. direktør.

Læs casen

Vi anvender nu vores data, arbejdstimer og ressourcer på en bedre måde

De har hjulpet med at skabe struktur i vores data og givet os gode ideer til, hvordan vi kan bruge dem aktivt i vores forretning.

Læs casen

En enkel og hurtig løsning på et problem, vi havde haft længe

Det har været et meget konstruktivt og positivt samarbejde, og de har med PilotBI forstået at finde en enkel løsning, som fungerer i hverdagen.

Læs casen

Nu har vi overblikket til at træffe de rigtige beslutninger

Hos Virkplan laver de løsninger, som skaber værdi, og de opgaver som løses, bliver udført meget tilfredsstillende og effektivt.

Læs casen