Hvad siger vores kunder?

Vores filosofi er at levere et produkt, der kan drifte sig selv og fungere, så vores kunder hurtigt slipper af med konsulenttimerne igen. Det har skabt en lang række af gode resultater for flere af vores kunder.

Opdaterede nøgletal hver dag gør en stor forskel

BSB Industry A/S valgte Virkplan Forretningsplatform, fordi den er brugervenlig, og fordi Virkplans konsulenter er kompetente og løsningsorienterede.

Læs casen

Ét samlet overblik til bedre datadrevet salgsledelse

Alt det her fører til øget win rates og øget salg – selvom jeg ikke har en decideret opgørelse i kroner og ører, så er det helt sikkert, at det har givet os en mere effektiv salgsorganisation.

Læs casen

Nu kan vi følge udviklingen time for time

Med Business Intelligence kan vi nu følge udviklingen time for time, så vi er bedre rustede til ikke at få for store overraskelser – hverken positive eller negative.

Læs casen

Med BI er vores data ikke bare overskueligt men også gennemskueligt

Det har givet os et væsentligt bedre overblik. Det er jo et styringsværktøj for udviklingen af forretningen, så vi hele tiden har mulighed for at opdage, hvor det er vi skal være opmærksomme.

Læs casen

Nu kan vi bruge vores data som et ledelsesværktøj

“En af de ting jeg synes er helt enestående er, at vi nu deler data og setup med vores kunder. Dermed får de 100% transparens i hvad de får fra os”

Læs casen

PilotBI sparede tid, gav større overblik og mere indsigt

”Det er derfor, jeg synes, det er spændende at arbejde med Virkplan. Det er et lille, agilt og fleksibelt firma. De brænder virkelig, for det de laver.” Lars Nikolajsen, Adm. direktør.

Læs casen

Vi anvender nu vores data, arbejdstimer og ressourcer på en bedre måde

De har hjulpet med at skabe struktur i vores data og givet os gode ideer til, hvordan vi kan bruge dem aktivt i vores forretning.

Læs casen

En enkel og hurtig løsning på et problem, vi havde haft længe

Det har været et meget konstruktivt og positivt samarbejde, og de har med PilotBI forstået at finde en enkel løsning, som fungerer i hverdagen.

Læs casen

Nu har vi overblikket til at træffe de rigtige beslutninger

Hos Virkplan laver de løsninger, som skaber værdi, og de opgaver som løses, bliver udført meget tilfredsstillende og effektivt.

Læs casen